foto

Ivana Brádková

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Past (TV film)
2019 Případ dvou sester (TV film)
2017 Monstrum (TV film)
2015 Správnej dres (TV film)
2013 Kovář z Podlesí
2009 Herbert v ringu (TV film)
Hospoda U bílé kočky (TV film)
2007 Crash Road
2006 Boží pole s. r. o. (TV film)
2004 Vánoční panenka (TV film)
2001 Kruh
Zlatá princezna (TV film)
1996 Ceremoniář
1994 Saturnin

TV seriály

2020 Skautská pošta 1918 (TV seriál)
Bohuslav Martinů (S02E04)
Josef Lada (S02E03)
Toyen (S02E02)
další epizody (4)
2019 Jak si nepodělat život (TV seriál)
Non-stop lahůdky (E02)
Živé terče (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2018 Skautská pošta 1918 (TV seriál)
Tomáš Garrigue Masaryk (S01E16)
Jiří Stříbrný (S01E15)
Karel Čapek (S01E14)
další epizody (16)
2016 Pět mrtvých psů (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Smrt na biofarmě (E06)
Návrat staré lásky (E05)
Opožděná vražda (E04)
další epizody (6)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Zločin v chalupě (E12)
Příběh sňatkového podvodníka (E08)
Závrať (E07)
další epizody (7)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
První kytice (E02)
Výročí (E01)
Hop nebo trop (TV seriál)
Tři vdovy (S02E04)
Ženy do větru (S02E03)
Pelech (S02E02)
další epizody (4)
2007 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Expert (S04E03)
Noční tramvaj (S04E02)
Čelem proti zdi (S04E01)
2004 Hop nebo trop (TV seriál)
Na koních (S01E04)
Na kolech (S01E03)
Na vodě (S01E02)
další epizody (4)
1994 Saturnin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky