foto

Gernot Roll

  • nar. 9.4.1939 (80 let)
    Drážďany, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Brecht (TV film)
2018 Saat des Terrors (TV film)
2017 Gift (TV film)
2015 Obchodníci se smrtí (TV film)
2013 Druhý domov - kronika touhy
2012 Die Kleine Lady (TV film)
2007 Armádní akademie
2005 Tři sestry po německu (TV film)
1996 Za hranicí ticha
1992 Kleine Haie
1991 Wildfeuer
1990 Der zerbrochene Krug (TV film)
1980 Der Thronfolger (TV film)
1977 Stunde Null
1974 Lisa - Aus dem Leben einer Unentbehrlichen (TV film)
1972 Wilder Sex junger Mädchen
1970 Menschen (TV film)
Wie eine Träne im Ozean (TV film)
1969 Bahnübergang (TV film)
Die Tauben (TV film)
Seltsames Zwischenspiel (TV film)
1968 Schinderhannes (divadelní záznam)
1967 Heydrich v Praze (TV film)

TV seriály

1978 Wallenstein (TV seriál)
1972 Tegtmeiers Reisen (TV seriál)

Dokumentární

2001 Mannovi - román století (TV film)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2006 Joseph Vilsmaier (TV film)
2000 Bernd Eichinger - wenn das Leben zum Kino wird (TV film)

Host

TV pořady

1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky