foto

Richard C. Sarafian

  • nar. 28.4.1930
    New York City, New York, USA
  • zem. 18.9.2013 (83 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Inkognito
2002 Hitters
2001 Dr. Dolittle 2
2000 Řezník, kněz a prostitutka
1999 Blink of an Eye
Modrý blesk
1998 Skandál Bulworth
1996 Labyrint (TV film)
Mafián (TV film)
Past
1995 Křižovatka smrti
1994 Don Juan DeMarco
Duel v poušti
1993 Pistolníci
Sex, Love and Cold Hard Cash (TV film)
1992 Ruby
1991 Bugsy
1989 Street Justice
1986 Liberty (TV film)
Long Time Gone (TV film)
1984 Písničkář
1976 Další muž

TV seriály

1990 MacGyver (TV seriál)
Hořká úroda (S06E09)

Dokumentární

2006 Wanderlust (TV film)
1973 Moviemakers, The

TV pořady

2004 Henry's Film Corner (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1990 Sluneční hrozba
1989 Street Justice
1986 Liberty (TV film)
Tygří oči
1984 The Bear
1981 Gangster Wars
Splendor in the Grass (TV film)
1980 The Golden Moment: An Olympic Love Story (TV film)
1979 Opálení
Transkontinentální expres (TV film)
1977 Smrtelný zásah (TV film)
The African Queen (TV film)
1976 Další muž
1975 One of Our Own (TV film)
1973 Lolly-Madonna XXX
Muž, který miloval Kočičí tanec
1971 Muž v divočině
Vanishing Point
1970 Zlomek strachu
1969 Běž si a dováděj!
1968 Stín na zemi (TV film)
1965 Andy
1962 Terror at Black Falls

TV seriály

1985 Divočina (TV seriál)
1983 The Mississippi (TV seriál)
1981 Gangster Chronicles, The (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
1967 Neúplatný (TV seriál)
The Danny Thomas Hour (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1963 The Twilight Zone (TV seriál)
Living Doll (S05E06)
1962 The Dakotas (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1965 Andy
1962 Terror at Black Falls

Střihačská filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace