foto

Henrich Boráros

  • nar. 8.8.1974 (46 let)
    Komárno, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Čertí brko
2017 Austerlitz Advent
2016 Ani ve snu!
2012 Modrý tygr
2011 Alois Nebel
2009 Kněžna Libuše
2007 Roming
Václav
2006 Účastníci zájezdu
2005 Restart
2002 Malá nesdělení (studentský film)
2001 Svatební dary (studentský film)
1999 Dívka na telefonu (studentský film)
Sladkosti (studentský film)

TV seriály

2019 Terapie (TV seriál)
Epizoda 36 (S03E36)
Epizoda 35 (S03E35)
Epizoda 34 (S03E34)
další epizody (36)

Herecká filmografie

Dokumentární

2013 Cizinec je našinec (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky