foto

Henrich Boráros

  • nar. 8.8.1974 (42 let)
    Komárno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 Ani ve snu!
2012 Modrý tygr
2011 Alois Nebel
2009 Kněžna Libuše
2007 Roming
Václav
2006 Účastníci zájezdu
2005 Restart
2002 Malá nesdělení
2001 Svatební dary (studentský film)
1999 Dívka na telefonu (studentský film)
Sladkosti (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace