foto

Michaela Horáčková Hořejší

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Modelář
2019 Amundsen
LOVEní
Princezna a půl království (TV film)
2018 Balada o pilotovi (TV film)
Chvilky
Důvěrný nepřítel
2017 Nejlepší přítel (TV film)
2015 Korunní princ (TV film)
2014 Princezna a písař (TV film)
2012 Můj vysvlečenej deník
2010 Anděl (TV film)
2009 Zoufalci
2008 Bobule
2007 Chyťte doktora
2006 Ro(c)k podvraťáků
2004 Post Coitum

TV seriály

2020 Zrádci (TV seriál)
Všechno bude OK (E06)
Den pravdy (E05)
Dovolenka v Polsku (E04)
další epizody (6)
2019 Terapie (TV seriál)
Epizoda 36 (S03E36)
Epizoda 35 (S03E35)
Epizoda 34 (S03E34)
další epizody (36)
2018 Vzteklina (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
První republika (TV seriál)
Díl třináctý (S03E14)
Díl dvanáctý (S03E13)
Díl jedenáctý (S03E12)
další epizody (14)
2017 Mazalové (TV seriál)
Velká pohádková loupež (S02E12)
Čarodějnice s vedlejšími účinky (S02E11)
Strašidelný hrad (S02E10)
další epizody (12)
První republika (TV seriál)
Díl třináctý (S02E13)
Díl dvanáctý (S02E12)
Díl jedenáctý (S02E11)
další epizody (13)
2016 Drazí sousedé (TV seriál)
Nečekaný vítěz (E12)
Volby (E11)
Tajný projekt (E10)
další epizody (12)
Modré stíny (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Rande s poslem (E28)
Konečně otevřeno! (E27)
Spolek (E26)
další epizody (28)
2014 Mazalové (TV seriál)
Děd Vševěd (S01E14)
Třináctá komnata (S01E13)
Kontrola shora (S01E12)
další epizody (14)
První republika (TV seriál)
Štvanice (S01E22)
Sbohem a odpusťte (S01E21)
Eskamotér (S01E20)
další epizody (22)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Jiná láska (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky