foto

Michaela Hořejší

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Amundsen
2018 Balada o pilotovi (TV film)
Důvěrný nepřítel
2017 Nejlepší přítel (TV film)
2015 Korunní princ (TV film)
2014 Princezna a písař (TV film)
2012 Můj vysvlečenej deník
2010 Anděl (TV film)
2009 Zoufalci
2008 Bobule
2007 Chyťte doktora
2006 Ro(c)k podvraťáků
2004 Post Coitum

TV seriály

2018 Vzteklina (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
První republika (TV seriál)
Díl první (S03E02)
Rodinné osudy (S03E01)
2017 Mazalové (TV seriál)
Velká pohádková loupež (S02E12)
Čarodějnice s vedlejšími účinky (S02E11)
Strašidelný hrad (S02E10)
další epizody (12)
První republika (TV seriál)
Díl třináctý (S02E13)
Díl dvanáctý (S02E12)
Díl jedenáctý (S02E11)
další epizody (13)
2016 Drazí sousedé (TV seriál)
Nečekaný vítěz (E12)
Volby (E11)
Tajný projekt (E10)
další epizody (12)
Modré stíny (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Rande s poslem (E28)
Konečně otevřeno! (E27)
Spolek (E26)
další epizody (28)
2014 Mazalové (TV seriál)
Děd Vševěd (S01E14)
Třináctá komnata (S01E13)
Kontrola shora (S01E12)
další epizody (14)
První republika (TV seriál)
Štvanice (S01E22)
Sbohem a odpusťte (S01E21)
Eskamotér (S01E20)
další epizody (22)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Jiná láska (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace