foto

Michaela Hořejší

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Balada o pilotovi (TV film)
2017 Důvěrný nepřítel
2015 Korunní princ (TV film)
2014 Princezna a písař (TV film)
2012 Můj vysvlečenej deník
2010 Anděl (TV film)
2009 Zoufalci
2008 Bobule
2007 Chyťte doktora
2006 Ro(c)k podvraťáků
2004 Post Coitum

TV seriály

2017 Mazalové (TV seriál)
Chůva z budoucnosti (S02E07)
Bílá paní Pavlínka (S02E06)
Hejkal Superstar (S02E05)
další epizody (7)
První republika (TV seriál)
Díl dvanáctý (S02E12)
Díl jedenáctý (S02E11)
Díl desátý (S02E10)
další epizody (12)
2016 Drazí sousedé (TV seriál)
Nečekaný vítěz (E12)
Volby (E11)
Tajný projekt (E10)
další epizody (12)
Modré stíny (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Rande s poslem (E28)
Konečně otevřeno! (E27)
Spolek (E26)
další epizody (28)
2014 Mazalové (TV seriál)
Děd Vševěd (S01E14)
Třináctá komnata (S01E13)
Kontrola shora (S01E12)
další epizody (14)
První republika (TV seriál)
Štvanice (S01E22)
Sbohem a odpusťte (S01E21)
Eskamotér (S01E20)
další epizody (22)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Jiná láska (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace