foto

Margarita Marcolová

  • nar. 13.2.1945 (73 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2015 Andílek na nervy
2012 Tady hlídám já
2009 Duše
1996 Dracula (divadelní záznam)
1991 Domácí představení (TV film)
Kosmická čarodějnice v Čeboni (TV film)
Lhát se nemá, princezno! (TV film)
1990 Kdo s koho (TV film)
1986 Rubínová pohádka (TV film)
Šaty až na zem (TV film)
1985 Perly a růže (TV film)
1981 Velké přání
1980 Muž přes palubu

TV seriály

1988 Strom pohádek (TV seriál)
Divoké labutě (E04)

TV pořady

1992 Šance (TV pořad)
1982 Možná přijde i kouzelník (TV pořad)
1970 Televarieté (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace