foto

Margarita Marcolová

  • nar. 13.2.1945 (75 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2015 Andílek na nervy
2012 Tady hlídám já
2009 Duše
1991 Domácí představení (TV film)
Kosmická čarodějnice v Čeboni (TV film)
Lhát se nemá, princezno! (TV film)
1990 Kdo s koho (TV film)
1986 Rubínová pohádka (TV film)
Šaty až na zem (TV film)
1985 Perly a růže (TV film)
1981 Velké přání
1980 Muž přes palubu

TV seriály

1988 Strom pohádek (TV seriál)
Divoké labutě (E04)

TV pořady

1992 Šance (TV pořad)
1982 Možná přijde i kouzelník (TV pořad)
1970 Televarieté (TV pořad)

Divadelní záznam

1996 Dracula (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky