foto

Juraj Steiner

  • nar. 13.7.1946 (70 let)
    Bratislava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2015 Johančino tajemství (TV film)
Sedmero krkavců
2014 Jak jsme hráli čáru
2012 Konfident
2009 Nedodržený slib
2007 Muzika
2006 Zima kúzelníkov (TV film)
2002 Kruté radosti
2000 Fragmenty z malomesta
1999 Všichni moji blízcí
1998 Rivers of Babylon
1997 Modré z nebe
1995 Auf dünnem Eis (TV film)
1993 Slepý Geronimo a jeho brat
1992 Európa, moja láska (TV film)
1989 Sýkorka
1988 Tvár v rose (TV film)
Vianoce Adama Boronču (TV film)
1986 Biela voči oblohe (TV film)
1985 Ako dve hrdličky (TV film)
Kamenný chodníček (TV film)
Konečne bude mier! (TV film)
Rozprávanie kvetu kamélie (TV film)
Snopy z piesku (TV film)
Ulička stratených snov (TV film)
Vláčik do stanice víťazstvo (TV film)
1984 Cesta životom (TV film)
Jazda na spiacom obrovi (TV film)
1983 Magma (TV film)
Pastierova česť (TV film)
1981 Dozrievanie (TV film)
Prefíkaná vdova (TV film)
Služobná cesta (TV film)
Starý včelár (TV film)
1980 Chlapec z majera (TV film)
Najatý klaun (TV film)
Triptych o láske (TV film)
1979 Kraj sveta Istanbul (TV film)
1978 Horúci dych (TV film)
1977 Louis Pasteur (TV film)
Smrť malomeštiaka (TV film)
1976 Demeterovci (TV film)
1975 Zlatá priadka (TV film)
1971 Úklady a láska (TV film)

TV seriály

1991 Štúrovci (TV seriál)
1985 Materské znamienko (TV seriál)
1977 Útek zo zlatej krajiny (TV seriál)
1975 Vivat Beňovský (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Masky Juraj Steiner (TV film)

TV pořady

2016 Český lev 2015 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace