foto

Tereza Prachařová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2019 Skleněný pokoj
2018 Dukla 61 (TV film)
2012 Záblesky chladné neděle
2009 Anticorra (studentský film)

TV seriály

2019 Pouť (TV seriál)
Premiéra (S02E08)
Kobliha (S02E07)
Rande (S02E06)
další epizody (8)
2018 Pouť (TV seriál)
Trest (S01E10)
Marináda (S01E09)
Loučení (S01E08)
další epizody (10)
2015 Mamon (TV seriál)
Kapitola 6: Pakt (E06)
Kapitola 5: Kořeny (E05)
Kapitola 4: Děti (E04)
další epizody (6)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Noční taxi (S03E04)
Pohřbená zaživa (S03E03)
Černý Mušketýr (S03E02)
další epizody (4)
2009 Comeback (TV seriál)
Rozzvod (S01E24)
2008 Comeback (TV seriál)
Lupiči (S01E07)
Je jaro… (S01E06)
Pravidla rodinného provozzu (S01E05)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky