foto

Gordon Michael Woolvett

  • nar. 12.6.1970 (48 let)
    Hamilton, Ontario, Kanada

Biografie

Gordon Michael Woolvett se narodil 12. června 1970 v Hamiltonu v kanadském Ontariu. Začal hrát již ve 12 letech, chodil do Theatre Aquarium, odkud už pár dobrých televizních či filmových herců vzešlo. Má staršího bratra Jaimze, který je také herec. Gordon je ženatý a má jedno dítě.

Začátky své herecké kariéry si odbyl na kanadské televizní stanici YTV, kde se objevoval v různých pořadech. Na téže stanici vystupoval i v pořadech pro děti. Účastnil se pořadu podobném v Americe a to Nickelodeon.

Gordon si také zahrál v několika filmech či seriálech. Nejznámější je určitě postava Seamuse Harpera v seriálu ANDROMEDA. Sci-fi okusil už o pár let dříve, když se objevil v jiném seriálu s názvem DEEPWATER BLACK. Za zmínku stojí i film PRINCES IN EXILE, kde ztvárnil postavu s rakovinou. Za tento film byl i nominovám na cenu Gemini.

Iveta "McIvet" Žďárská

Herecká filmografie

Filmy

2014 Down Here
2007 Žena v utajení (TV film)
2006 Všechno jde do háje
2003 Nezdolné město (TV film)
2000 The Highwayman
1999 Nejhorší zrada (TV film)
1998 Chuckyho nevěsta
Clutch
Intrikánka (TV film)
Led (TV film)
My Date with the President's Daughter (TV film)
Shadow Builder
1997 Bordertown Café
Elvis Meets Nixon (TV film)
Peacekeepers (TV film)
Promise the Moon (TV film)
1996 Legend of Gator Face, The
Unesli mi ženu (TV film)
1995 Rude
1993 Rodinné fotografie (TV film)
X-Rated (TV film)
1990 Nejstarší družička na světě (TV film)
Princové v exilu
1989 Journey Home, The
1986 9B (TV film)
Odplata (TV film)
1985 Joshua Then and Now

TV seriály

2017 iZombie (TV seriál)
Conspiracy Weary (S03E11)
Spanking the Zombie (S03E05)
2014 Lovci duchů (TV seriál)
King of the Damned (S09E21)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
Frontierland (S06E18)
2008 Hlídka (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
The Seventh Portal (TV seriál)
1998 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Labyrint (S02E17)
1997 Deepwater Black (TV seriál)
1995 Mysterious Island (TV seriál)
1988 Learning the Ropes (TV seriál)
1986 Air Waves (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace