foto

Jan Richtr

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2020 Muž s plnovousem
2017 Plody mraků (studentský film)
2016 Messestraße Elf
Stopy, střepy, kořeny
Černý dort (studentský film)
2015 Cizí příbuzní (studentský film)
Prach
2011 Cagey Tigers (studentský film)
2009 Nora sa mi páči (studentský film)

Dokumentární

2019 Ukradený stát
Univerzity a svoboda
2016 De Potentia Dei
2014 Danielův svět
Husí kůže - Zimomriavky (TV film)
2012 Vězení umění

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky