foto

Zbyněk Hloch

  • nar. 9.7.1934
  • zem. 26.11.1999 (65 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1993 Šakalí léta
1992 Dědictví aneb Kurvahošigutntág
Černí baroni
1991 Tankový prapor
Žebrácká opera
1990 Poslední motýl
1989 Konec starých časů
Masseba
Něžný barbar
Pan Tau
1988 Kopytem sem, kopytem tam
1987 Dům pro dva
1986 Smích se lepí na paty
1985 Vesničko má středisková
1984 Příliš velká šance
Rozpuštěný a vypuštěný
S čerty nejsou žerty
Stín kapradiny
1983 Faunovo velmi pozdní odpoledne
Slavnosti sněženek
1981 Matěji, proč tě holky nechtějí?
1980 Cukrová bouda
Postřižiny
1979 Diagnóza smrti
Lásky mezi kapkami deště
1978 Báječní muži s klikou
Past na kachnu
1977 Hop - a je tu lidoop
Stín létajícího ptáčka
Zrcadlení
1976 Jeden stříbrný
Na samotě u lesa
Traja chrobáci (TV film)
1974 Osud jménem Kamila
Pozdní léto (TV film)
V každém pokoji žena
1973 Milenci v roce jedna
1972 Morgiana
Podezření
1971 Petrolejové lampy
1970 Dlouhá bílá nit (TV film)
Kočka (TV film)
Nevěsta
1969 Blázinec v prvním poschodí (TV film)
Sladké hry minulého léta (TV film)
1968 Kulhavý ďábel
Spalovač mrtvol
1964 Obžalovaný
1963 Einstein kontra Babinský
Mykoin PH 510
1961 Králíci ve vysoké trávě

TV seriály

1983 Návštěvníci (TV seriál)
Návrat do budoucnosti (E15)
Po nás potopa (E14)
Prozrazení (E13)
další epizody (15)
1975 Matka (TV seriál)
Matka naděje (E09)
Neporažení (E08)
Čin (E07)
další epizody (9)
1970 Fantom operety (TV seriál)
Konec Fantoma (E05)
Fantom v nebezpečí (E04)
Fantom dělá zmatky (E03)
další epizody (5)

Kostymérská filmografie

Filmy

1970 Kočka (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace