foto

Peter Čanecký

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2015 Sedmero krkavců
2012 Konfident
2007 Muzika
1998 Priateľstvá padajúceho lístia (TV film)
1990 Citové cvičenia (TV film)
1988 Štek

Divadelní záznam

2016 Jááánošííík po tristo rokoch (divadelní záznam)

Kostymérská filmografie

Filmy

1999 Klietka (TV film)
1998 Priateľstvá padajúceho lístia (TV film)
1997 Nejasná zpráva o konci světa
Tábor padlých žien
1996 Starožitné zrkadlo (TV film)
1995 Sny podľa Renoira (TV film)
1992 Lepší je být bohatý a zdravý než chudý a nemocný
1991 Sluha dvoch pánov (TV film)
1989 Pasians (TV film)
1988 Štek

TV seriály

2018 Inspektor Max (TV seriál)
Dobrák od kosti (E05)
Hra o život (E04)
Záskok (E03)
další epizody (5)

Divadelní záznam

2016 Jááánošííík po tristo rokoch (divadelní záznam)
2011 Generál (divadelní záznam)
Hra o láske (divadelní záznam)
1989 Záveje (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Gendúrovci (TV film)

Dokumentární

2019 Zrod divadla: Ruské denníky (TV film)

Host

TV pořady

2016 Slnko v sieti 2016 (TV pořad)
Český lev 2015 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky