foto

Miloš Ditrich

  • nar. 17.4.1927
    Praha, Československo
  • zem. 10.5.2016 (89 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1997 Doktor Munory a jiní lidé (TV film)
1996 Štěstí krále Alfonse (TV film)
1995 Generálka Jeho Veličenstva (TV film)
1994 Učitel tance
1992 Helimadoe
1990 Radostný život posmrtný (TV film)
1987 Španělé v Praze (TV film)
1985 Kdo zachrání kovboje (TV film)
Robotóza (TV film)
1984 Cizí holka (TV film)
1983 Nuž, brány dokořán již otevřete...! (TV film)
1982 Karlův most (TV film)
1981 Cesta do Rokycan (TV film)
Zločin v chalupě (TV film)
1980 Světlo z temnot (TV film)
1978 Smrt císaře a krále Karla IV. (TV film)
1976 Když vyjí vlci (TV film)
Petřička (TV film)
1975 Rytíř (TV film)
1973 Lesní panna (TV film)
Otevřený kruh (TV film)
Sen noci svatojánské (TV film)
1972 Královská ozvěna (TV film)
1971 Bečička (TV film)
1970 Julián odpadlík (TV film)
Podezření (TV film)
Za ranních červánků (TV film)
1968 Jan Hus (TV film)
Jegor Bulyčov (TV film)
Kardinál Zabarella (TV film)
Pařížský kat (TV film)
Raport (TV film)
Žvanivý slimejš (TV film)
1967 Lucerna (TV film)
1966 Doktor a běsi (TV film)
Noc bez úsvitu (TV film)
Věc Makropulos (TV film)
1965 Bedřich Smetana: Braniboři v Čechách (TV film)
Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou (TV film)
1964 Příběh dušičkový
1962 Vyvolení (TV film)

TV seriály

1994 O zvířatech a lidech (TV seriál)
Závod (E13)
Výpověď (E12)
Špatné zprávy (E11)
další epizody (13)
Z hříček o královnách (TV seriál)
Královnina smečka psů (útržek anglický) (E01)
1984 Moje srdcová sedma (TV seriál)
Návraty (E04)
Rozchody (E03)
Cesty (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

1968 Kamera zkoumá dobu (TV seriál)
Den hanby (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace