foto

Shane McRae

  • nar. 23.7.1977 (39 let)
    Gainesville, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Better Off Single
2014 Pořád jsem to já
2013 Smyčka času (TV film)
Svatba na oko
2011 Černobílý svět
Lefty Loosey Righty Tighty
Správci osudu
2009 Bottleworld
2008 Killer Pad
The Collective
2007 Mastersons of Manhattan, The (TV film)
2001 All Over Again

TV seriály

2017 Sneaky Pete (TV seriál)
The Longest Day (E10)
The Turn (E09)
The Roll Over (E08)
další epizody (9)
2015 Sneaky Pete (TV seriál)
Pilot (E01)
Forever (TV seriál)
Diamonds Are Forever (E13)
2013 Stoupenci zla (TV seriál)
Chicago Fire (TV seriál)
A Little Taste (S01E14)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Scorched Earth (S03E04)
2007 Super drbna (TV seriál)
2006 Four Kings (TV seriál)
2005 Medium (TV seriál)
Robot Chicken (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
2002 Taxík (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1996 Promised Land (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace