foto

Laura Bertram

  • nar. 5.9.1978 (39 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Signed, Sealed, Delivered: Home Again (TV film)
2016 A Wish for Christmas (TV film)
2012 Random Acts of Romance
2011 50/50
2010 Dar hodné čarodějky (TV film)
Gunless
2008 Control Alt Delete
2006 Utajená minulost (TV film)
Vražda na Pleasant Drive (TV film)
2003 Solitaire
1999 Dear America: So Far From Home (TV film)
Seasons of Love
1998 Elimination Dance
1997 Platinum (TV film)
1996 Kluci ze sousedství (TV film)
Noc tornád (TV film)
Sins of Silence (TV film)
1993 Rodinné fotografie (TV film)

TV seriály

2015 When Calls the Heart (TV seriál)
Heart of the Family (S02E05)
Heart's Desire (S02E03)
Heart and Soul (S02E02)
2014 When Calls the Heart (TV seriál)
These Games (S01E06)
The Dance (S01E05)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Příliš slabý hlásek (S01E05)
2010 Lovci duchů (TV seriál)
You Can't Handle the Truth (S06E06)
2000 Andromeda (TV seriál)
1993 Připraveny nebo ne? (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace