foto

Nevena Thielová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2020 O vánoční hvězdě (TV film)
Zakleté pírko
2017 Čertoviny
2016 Pohádky pro Emu
Strašidla
2015 Burácení
2010 Vodník a Karolínka (TV film)
2009 Ať žijí rytíři!
Jménem krále
2005 Příběhy obyčejného šílenství
2003 Jedna ruka netleská
2002 Chlípník (TV film)
2000 Jabloňová panna (TV film)
1995 Jak chutná smrt
1994 Nexus
V erbu lvice
1991 Osudné dveře (TV film)
Uzavřený pavilón (TV film)
1990 Démantový déšť (TV film)
Hádanice (TV film)
1989 Než poznáš první úsměv (TV film)
Strašidlo cantervillské (TV film)
Značka: Na dožití (TV film)
1988 Jen ty a já (TV film)
Stařeček vavříny vídeňské slávy ověnčený aneb Zpronevěra (TV film)
1987 Arabesky (TV film)
Ať přiletí čáp, královno! (TV film)
Bratři (TV film)
Kde bydlí štěstí (TV film)
O nejchytřejší princezně (TV film)
O princezně na klíček (TV film)
Zatmění všech sluncí (TV film)
1986 Bianka Braselli - dáma s dvěma hlavami (TV film)
Kus života (TV film)
O princezně, která ráčkovala (TV film)
Pavouk se smaragdovýma očima (TV film)
Zázračné dítě (TV film)
Život a smrt malíře Petra Jana B. (TV film)
1985 A co ten ruksak, králi? (TV film)
Kdo zachrání kovboje (TV film)
O chamtivém strašidle (TV film)
O chytrém Honzovi (TV film)
Poslední šance (TV film)
Pták Žal (TV film)
Případ Platfus (TV film)
Robotóza (TV film)
1984 Anynka a čert (TV film)
Až já budu královna (TV film)
Barvy na výběr (TV film)
Koloběžka první (TV film)
Křižovatka (TV film)
Letní pohádka: O králi Vítkovi a krásné Doubravce (TV film)
Santa Lucia (TV film)
Zlaté kapradí (TV film)
1983 Brakýři (TV film)
Hodina splněných přání (TV film)
Nevěsta z obrázku (TV film)
O spící princezně, šípkových růžích a uražené víle (TV film)
1982 Vyhnanství (TV film)
1981 Jasnovidec (TV film)
Pohádka o mokrosuchém štěstí (TV film)
1980 Had z ráje (TV film)
Hadač od Saidovy zahrady (TV film)
Skapinova šibalství (TV film)
1979 Zlaté rybičky (TV film)
Život je tvrdolín (TV film)

TV seriály

2009 Ať žijí rytíři! (TV seriál)
1995 Když se slunci nedaří (TV seriál)
Šnajberková (E06)
Zuzka (E05)
Maruška (E04)
další epizody (6)
1991 Území bílých králů (TV seriál)
Dopadení (E07)
Nový les (E06)
Výlet (E05)
další epizody (7)
1988 Strom pohádek (TV seriál)
Rozhodni obraze krásný (E08)
Bez práce nejsou koláče (E07)
1986 Bylo nás šest (TV seriál)
Období zkoušek (E06)
Píseň pro májovou Prahu (E05)
Výhra (E04)
další epizody (6)
1984 Moje srdcová sedma (TV seriál)
Návraty (E04)
Rozchody (E03)
Cesty (E02)
další epizody (4)
1982 Tak se ptám (TV seriál)
Od sedmi do čtyř (E09)
Kvůli mně přestane (E08)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Burácení

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky