foto

Michael Drayer

  • nar. 19.3.1986 (32 let)
    Staten Island, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sidney Hall
2016 Cul-De-Sac
2015 Condemned
2014 God's Pocket
2013 Grandma's Not a Toaster
Něco jako Vánoce
2012 Sharkproof
2010 Treasure of the Black Jaguar
White Irish Drinkers
2009 Mercy
Possible Side Effects (TV film)
2008 Wrestler
2007 Melodie mého srdce

TV seriály

2018 Manifest (TV seriál)
S.N.A.F.U. (E07)
Bull (TV seriál)
But for the Grace (S03E08)
Mrtvý bod (TV seriál)
Galaxy of Minds (S03E19)
2017 Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Machine Learning (E03)
Timeless (TV seriál)
The World's Columbian Exposition (S01E11)
Mr. Robot (TV seriál)
eps3.2_legacy.so (S03E03)
Sneaky Pete (TV seriál)
The Longest Day (S01E10)
The Turn (S01E09)
The Roll Over (S01E08)
další epizody (9)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mísa třešní (S14E20)
2016 Vinyl (TV seriál)
Alibi (E10)
Královna rock'n'rollu (E09)
E. A. B. (E08)
další epizody (5)
Špinaví poldové (TV seriál)
For I Have Sinned (S01E12)
The Breach (S01E11)
What Devil Do (S01E10)
další epizody (4)
Mr. Robot (TV seriál)
eps2.8_h1dden_pr0cess.axx (S02E10)
eps2.7_init5.fve (S02E09)
eps2.6_succ3ss0r.p12 (S02E08)
další epizody (6)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Přátelé v nouzi (S06E17)
2015 Aquarius (TV seriál)
Sick City (S01E08)
A Whiter Shade of Pale (S01E06)
A Change Is Gonna Come (S01E05)
Mr. Robot (TV seriál)
eps1.6_v1ew-s0urce.flv (S01E07)
eps1.4_3xpl0its.wmv (S01E05)
eps1.3_da3m0ns.mp4 (S01E04)
další epizody (5)
Sneaky Pete (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2014 Believe (TV seriál)
2013 Deception (TV seriál)
Stoupenci zla (TV seriál)
Šílená láska (S01E04)
Básníkův oheň (S01E03)
Kapitola druhá (S01E02)
2012 Made in Jersey (TV seriál)
Okrsek 22 (TV seriál)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Proměna (S01E01)
2010 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Bully (S01E09)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
We All Saw This Coming (E20)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Zvláštní poldové (TV seriál)
The Apology Line (E09)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Sousedská hlídka (S07E20)
2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Made in Amerika (S06E21)
Modrá kometa (S06E20)
Kennedy a Heidi (S06E18)
další epizody (4)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Underbelly (S08E07)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Patnáctiletá (S06E15)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Rat Bastard (S06E10)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace