foto

Jiřina Kozlová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2016 Případ pro lyžaře (TV film)
Zločin v Polné (TV film)
2009 Láska rohatá (TV film)
Sněžná noc (TV film)
2007 Operace Silver A (TV film)
Tři životy (TV film)
2003 Talár a ptačí zob (TV film)
2001 Elixír a Halíbela (TV film)
Zlatá princezna (TV film)
1999 Tom v kozí kůži (TV film)
1998 Milenec lady Chatterleyové (TV film)
1997 Polobotky (TV film)
1995 Golet v údolí
1992 Dáma ví, kdy přijít (TV film)
1990 Radostný život posmrtný (TV film)
Zachýsek, zvaný Rumělka (TV film)
1987 Španělé v Praze (TV film)
1986 Plaváček (TV film)
Výsledek testu (TV film)
1983 1. Máj v Národním divadle roku 1898 (TV film)
1981 Soví hnízdo (TV film)
1978 Smrt císaře a krále Karla IV. (TV film)
1976 Když vyjí vlci (TV film)
1975 Jak se ševcem šili čerti (TV film)

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
Vyhrát za každou cenu (E05)
A přece se točí (E04)
další epizody (6)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Konec hry (S02E13)
Pirát (S02E12)
Postavení mimo hru (S02E11)
další epizody (13)
2014 České století (TV seriál)
Ať si jdou (1992) (E09)
Poslední hurá (1989) (E08)
Je to jen rock'n'roll (1976) (E07)
další epizody (4)
2013 České století (TV seriál)
Zabíjení soudruha (1951) (E05)
Všechnu moc lidu Stalinovi (1948) (E04)
Den po Mnichovu (1938) (E02)
další epizody (4)
2012 Ztracená brána (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Setkání s hvězdou (TV seriál)
Jana Hlaváčová (E02)
2009 Ďáblova lest (TV seriál)
Brána nebes (E03)
Vražedný kód (E02)
Noc hadů (E01)
2005 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Milovníci aneb Naprosto nevydařené rande (S02E05)
2000 Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
1997 Pražský písničkář (TV seriál)
Život za písničku (E05)
Úspěchy plné ztrát (E04)
Vše pro republiku (E03)
další epizody (5)
1996 Manželská tonutí (TV seriál)
Smečka cti (E04)
Nejsem líná, jsem chudokrevná (E03)
Hysterka (E02)
další epizody (4)
1995 Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
Případ konstruktivní pesimistky (E10)
Pravdivá lež (E09)
Smrt na inzerát (E08)
další epizody (10)
1994 Z hříček o královnách (TV seriál)
Královnina smečka psů (útržek anglický) (E01)
Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Abychom zdrávi byli (E05)
1992 Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
Třetí vrchol trojúhelníku (E10)
Mezi námi děvčaty (E09)
Podzimní romance (E08)
další epizody (10)
1989 Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
Muž, který nesměl domů (E06)
Ukradený ženich (E05)
Fantóm podniku (E04)
další epizody (6)
1985 Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
Jubileum (E13)
Nedělní směna (E12)
Ochranná značka (E11)
další epizody (13)
1979 Inženýrská odysea (TV seriál)
Setkání (E13)
Loupež (E12)
Odchod (E11)
další epizody (13)

TV pořady

2017 Trilobit 2017 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace