foto

Nina Kastorf

  • nar. 22.11.1956 (63 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ljubiť i veriť (TV film)
2016 Foto na nědobruju pamjať (TV film)
2014 Černobyl (TV film)
2011 Balada o bombardérovi
Sročno išču muža (TV film)
2008 Učitěl muzyki (TV film)
Čjornoje platě (TV film)
2005 Mif ob idealnom mužčině (TV film)

TV seriály

2019 Veďma (TV seriál)
2018 Blagimi namerenijami (TV seriál)
2017 Zamuž posle vsech (TV seriál)
2016 Na liniji žytťa (TV seriál)
Niti suďby (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
Tichaja gavaň (E06)
Suďba naprokat (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Ženščina jego mečty (TV seriál)
2015 Radi ljubvi ja vsjo smogu (TV seriál)
Verňošsja - pogovorim (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
Švydka dopomoha (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
Episode 12 (E12)
další epizody (10)
2013 Ženskij doktor (TV seriál)
Spasti ljuboj cenoj (S02E25)
2012 Obučaju igre na gitare (TV seriál)
2011 Ja těbja nikogda ně zabudu (TV seriál)
2010 Susidy (TV seriál)
2009 1941 (TV seriál)
2007 Čužije tajny (TV seriál)
2006 Pervoje pravilo korolevy (TV seriál)
Sjostry po krovi (TV seriál)
2005 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Koje-čto o kaktusach (S02E50)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky