foto

Milan Starý

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2003 Stará láska nerezaví (TV film)
2002 Na psí knížku (TV film)
1998 Hejkalka (TV film)
1994 Narcisový dům (TV film)
1992 Městem chodí Mikuláš (TV film)
1986 O štěstí a kráse (TV film)
1985 Pusu, pusu, pusu! (TV film)
Václava Kašpara den pátý (TV film)
1984 Jestřábí věž (TV film)
1983 1. Máj v Národním divadle roku 1898 (TV film)
1981 Soví hnízdo (TV film)
1980 Xena (TV film)
1979 Druhá první dáma (TV film)
Život je tvrdolín (TV film)
1977 Smuteční hudba za padlé hrdiny (TV film)
1976 Střílej oběma rukama (TV film)
Ženitba (TV film)
1975 Ať hodí kamenem (TV film)
Magnetická luneta (TV film)
Poslední exil (TV film)
Čert na zemi (TV film)
1974 Kolečkáři (TV film)
1973 Okno ještě svítí (TV film)
1971 Bližní na tapetě: Tatínek (TV film)
Dohazovač (TV film)
Madame Sans-Géne (TV film)
Muž, který chtěl být bohem (TV film)
1970 Obavy komisaře Maigreta (TV film)
1969 Zimní pohádka (TV film)
1967 Malá Dorritka (TV film)

TV seriály

2008 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Soutchán (S05E09)
Tatahotel (S05E08)
Mendelovi (S05E07)
další epizody (6)
2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Případ mediálního trpaslíka (S01E03)
Podfuk (S01E01)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Experiment (E04)
1997 Pražský písničkář (TV seriál)
Život za písničku (E05)
Úspěchy plné ztrát (E04)
Vše pro republiku (E03)
další epizody (5)
1990 Přísahám a slibuji (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1989 Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
Muž, který nesměl domů (E06)
Ukradený ženich (E05)
Fantóm podniku (E04)
další epizody (6)
1988 Chlapci a chlapi (TV seriál)
Prověrky (E11)
Řádná dovolená (E10)
Trápení (E09)
další epizody (11)
1987 Počkej si na bílé štěstí (TV seriál)
Pavel (E04)
Yveta (E03)
Klára (E02)
další epizody (4)
1986 Gottwald (TV seriál)
Únor (E05)
Za většinu národa (E04)
Za svobodu! (E03)
další epizody (5)
1980 Konec dětských lásek (TV seriál)
Abiturienti (E06)
Dožínky (E05)
Trápení (E04)
další epizody (6)
1979 Inženýrská odysea (TV seriál)
Setkání (E13)
Loupež (E12)
Odchod (E11)
další epizody (13)
1978 Zákony pohybu (TV seriál)
Zasloužený úspěch (E13)
Starosti se ženami (E12)
Štafeta (E11)
další epizody (13)
1976 Muž na radnici (TV seriál)
Setkání (E11)
Rozchod (E10)
Křížové tažení (E09)
další epizody (11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace