foto

Jelena Radevič

  • nar. 19.6.1986 (33 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jabločko ot jabloňki (TV film)
Parižanka (TV film)
2015 Kletka
2011 Otstavnik 3 (TV film)
2010 Otstavnik 2 (TV film)
Čelověk u okna
2009 Buratino
Otstavnik (TV film)

TV seriály

2020 Buchta Glubokaja (TV seriál)
2019 Němedlennoje reagirovanije (TV seriál)
Smotrjaščaja vdal (TV seriál)
2018 Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Zagovor (E25)
Poručik Semibratov (E24)
Karetnikovy (E23)
další epizody (14)
2017 Dve ženy (TV seriál)
Dve žizni (TV seriál)
Jelena Prekrasnaja (TV seriál)
Žizň, po slucham, odna (TV seriál)
2016 Perčatka Avrory (TV seriál)
Vsjo vozrasty ljubvi (TV seriál)
2015 Izbrannica (TV seriál)
Zadanija osoboj važnosti: Operacija "Něvidimka" (TV seriál)
Ščob pobačyty veselku... (TV seriál)
2014 Alchimik. Elixir Fausta (TV seriál)
Dom s lilijami (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
Vdovec (TV seriál)
2013 Kovboj (TV seriál)
Legenda dlja operši (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Stancionnyj smotritěl (S02E01)
Poljot babočki (TV seriál)
Zadanija osoboj važnosti: Operacija "Tajfun" (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Datskaja něožidannost' (S04E07)
Rodňa (S04E04)
Ljubov i karavaj (S04E01)
2012 Bělaja gvardija (TV seriál)
Predatěl (TV seriál)
2011 Ljubov i razluka (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Polkovniku nikto ně pišet (S02E03)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Smerť dlja služebnogo polzovanija (S09E02)
2010 Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Slučaj na pljaže (S04E02)
2008 Litějnyj (TV seriál)
…I jego komanda (S01E11)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Tělo i dělo (S02E17)

Dokumentární

2009 Moskevské metro

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky