foto

Annekathrin Bach

  • nar. 20.4.1979 (41 let)
    Berlín, Východní Německo

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ohne Euch
2016 Der alte Mann und die Katze
Tři odstíny lásky (TV film)
2009 Die Entbehrlichen
2007 Láska nepomíjí (TV film)
Osamělé fjordy (TV film)
2006 Lulu (TV film)

TV seriály

2020 Lucie. Läuft doch! (TV seriál)
2009 Stralsund (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Smrt v lepší společnosti (TV seriál)

Galerie (26)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky