foto

Roman Rossa

  • nar. 2.12.1972 (46 let)
    Bruchsal, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise ins Piemont (TV film)
2010 Tod in Istanbul (TV film)
2007 Láska nepomíjí (TV film)
2006 Pod bílými plachtami: Druhé jaro (TV film)
Pod bílými plachtami: Štěstí na horizontu
2005 Pod bílými plachtami: Koncert na rozloučenou (TV film)
2002 Milostný čtyřúhelník (TV film)
2000 Po stopě mé dcery (TV film)
Polizeiruf 110 - Blutiges Eis (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Tod des Models (TV film)
1999 Element des Todes (TV film)
Männer aus zweiter Hand (TV film)
Schimanski: Touha (TV film)
Schräge Familie, Eine (TV film)

TV seriály

2017 WaPo Bodensee (TV seriál)
Genug ist genug (S01E06)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein Vater zu viel (S10E24)
Kobra 11 (TV seriál)
Infarkt (S12E03)
2006 Červené růže (TV seriál)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
Verliebt in Berlin (TV seriál)
2004 Unter weissen Segeln (TV seriál)
2003 Krista (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Věc cti (S05E10)
2000 Aus gutem Haus (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2001 Jud Süß - Ein Film als Verbrechen? (TV film)

Host

TV pořady

1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky