foto

Will Rogers Jr.

  • nar. 20.10.1911
    New York City, New York, USA
  • zem. 10.7.1993 (81 let)
    Tubac, Arizona, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 American Adventure, The
1958 Wild Heritage
1954 The Boy From Oklahoma
1953 The Eddie Cantor Story
1952 The Story of Will Rogers
1949 Look for the Silver Lining
1921 The Jack Rider
Vengeance Trail, The

TV seriály

1963 Burke's Law (TV seriál)
1955 Matinee Theatre (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Footlights Theater (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

TV pořady

1952 This Is Your Life (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace