foto

Monika Gruber

  • nar. 29.6.1971 (48 let)
    Tittenkofen, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hubert und Staller - Eine schöne Bescherung (TV film)
2017 Maria Mafiosi
Teenosaurus Rex
Unter deutschen Betten
2014 Die Mamba
2012 Der Meineidbauer (TV film)
Hansi und Hubsi (TV film)
Vatertage - Opa über Nacht
2011 Eine ganz heiße Nummer
2010 Lotta a vysněná cesta (TV film)
2007 Liebe ist das schönste Geschenk (TV film)
2004 Místo činu - Šestka k jídlu (TV film)

TV seriály

2016 Moni's Grill (TV seriál)
2015 Fett und Fett (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2010 Lotta & … (TV seriál)
2009 Normal is des ned! (TV seriál)
2008 Der Kaiser von Schexing (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2019 Peter Kraus - Immer in Bewegung (TV film)
2017 Bayern - sagenhaft
Küss die Hand - Hinter den Kulissen (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2009 Normal is des ned! (TV seriál)

TV pořady

2007 Neues aus der Anstalt (TV pořad)

Host

TV pořady

2019 20 Jahre DJ ÖTZI - Leb deinen Traum (TV pořad)
2018 Schuhbecks Küchenkabarett (TV pořad)
2017 Monika Gruber & Viktor Gernot: "Küss die Hand" (TV pořad)
2016 nuhr gefragt - Die Pro & Contra-Comedy (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2009 Nix für ungut! (TV pořad)
heute-show (TV pořad)
2007 Nachtlinie (TV pořad)
2004 Was gibt es Neues? (TV pořad)
2003 Auf bairisch g'lacht! (TV pořad) - mod.
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
Ottis Schlachthof (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace