foto

Jane Horrocks

  • nar. 18.1.1964 (56 let)
    Rossendale Valley, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Swimming with Men
2016 Naprosto dokonalé
2014 Zvonilka a piráti
2013 Pixie Hollow Bake Off
Slunce nad Leithem
2012 Zvonilka: Tajemství křídel
2011 Velká vánoční jízda
Zvonilka a Velké hry (TV film)
2010 Cesta ke korunovační třídě (TV film)
2009 Gracie (TV film)
Zvonilka a ztracený poklad
2008 Zvonilka
2007 Sob Robbie a blízká setkání stádního druhu (TV film)
2005 Mrtvá nevěsta Tima Burtona
Spojeni navždy
2002 Sob Robbie a legenda o ztraceném kmenu (TV film)
2001 Neviditelný Ivor (TV film)
Vánoční koleda
2000 Discover Spot
Lev ze Země Oz
Mirrorball (TV film)
Slepičí úlet
Vášnivá salsa
1999 Hunting Venus (TV film)
Sob Robbie a Velké sobí závody (TV film)
The Flint Street Nativity (TV film)
V říši víl a skřítků
1998 Absolutely Fabulous: Absolutely Not!
Tichý hlas
1997 Bring Me the Head of Mavis Davis
1996 Combination Skin
Never Mind the Horrocks (TV film)
Nightlife (TV film)
1995 Henry IV (TV film)
Some Kind of Life
1994 Audience with Ken Dodd, An (TV film)
Butter (TV film)
Druhý nejlepší
Self Catering (TV film)
Suffer the Little Children (TV film)
Vraždit je snadné
1993 Cabaret (TV film)
1992 Bad Girl (TV film)
1991 Came Out, It Rained, Went Back in Again (TV film)
Žije a kope (TV film)
1990 Memphiská kráska
Čarodějky
Život je sladký
1989 Heartland (TV film)
Na předměstí (TV film)
Správná věc
Wolves of Willoughby Chase, The
1988 No Crying He Makes (TV film)
Švadlena
1987 Road (TV film)

TV seriály

2015 V čísle 9 (TV seriál)
Cold Comfort (S02E04)
2014 Playhouse uvádí (TV seriál)
Výletní plavba (S03E03)
2012 True Love (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
Olympics (S06E03)
Job (S06E02)
2011 Trollied (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
Identity (S06E01)
2006 Malá princeznička (TV seriál)
The Amazing Mrs Pritchard (TV seriál)
The Street (TV seriál)
2005 Fifi z Květíkova (TV seriál)
2004 Naprosto dokonalé (TV seriál)
White Box (S05E09)
2003 Wide Eye (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
Cold Turkey (S05E08)
Exploitin' (S05E07)
Schmoozin' (S05E06)
další epizody (8)
2002 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Gay (S04E07)
2001 Little Big Mouth (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
Menopause (S04E06)
Small Opening (S04E05)
Donkey (S04E04)
další epizody (5)
1999 Daleká cesta za domovem (TV seriál)
Foxbusters (TV seriál)
1996 Wyrd Sisters (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
Konec (S03E06)
Strach (S03E05)
Řevnivost (S03E04)
další epizody (6)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Cold War (S07E06)
1995 Crapston Villas (TV seriál)
1994 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Bída (S02E05)
Nejlepší přátelé (S02E04)
Marrákéš (S02E03)
další epizody (4)
1992 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Vědecká prezentace (S01E04)
Týden v Provence (S01E03)
Obezita (S01E02)
další epizody (4)
Performance (TV seriál)
Červený trpaslík (TV seriál)
Hololoď (S05E01)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)

Dokumentární

2011 Minimazlíčci (TV seriál)
2008 Savana: Rychlejší, silnější, divočejší (TV seriál)
2006 Voices from the Underworld
2005 100 Greatest Cartoons (TV film)
Happy Birthday, Peter Pan (TV film)
2004 Kdo myslíš, že jsi? (TV seriál)
The Story of Absolutely Fabulous (TV film)
2001 One Night with Robbie Williams (TV film)
2000 Poultry in Motion: The Making of 'Chicken Run' (TV film)

Video kompilace

2005 New Order - A Collection (video kompilace)

Host

TV pořady

2004 Strictly Come Dancing (TV pořad)
2000 BBC and the BAFTA Tribute to Michael Caine, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce