foto

Kaija Kärkinen

  • nar. 9.9.1962 (58 let)
    Sodankylä, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2000 Mustan kissan kuja (TV seriál)
Susi rajalla (TV seriál)
1995 Joulukalenteri (TV seriál)
1993 Viimeiset siemenperunat (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1991 Isänmaan kaikuja (TV seriál)
1988 Oudot jutut (TV seriál)

Dokumentární

2015 Hulluus ja yhteiskunta

Host

TV pořady

2010 Neljän tähden illallinen (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)
2004 SF-studio (TV pořad)
2003 Harakanpesä (TV pořad)
Umpimähkä (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1998 Eurovision laulukilpailu 1998 - Suomen karsinta (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1993 Ei itketä lauantaina (TV pořad)
1992 Kansanhuvit (TV pořad)
Q ja tähdet (TV pořad)
Tuttu juttu (TV pořad)
1991 Eurovision laulukilpailu 1991 - Suomen karsinta (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky