foto

Risto Korhonen

  • nar. 1971
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Täällä Pohjantähden alla
2008 Kummeli Alivuokralainen
2002 Muž bez minulosti
1998 Ensi tiistaina Brahmsia (studentský film)
1988 Pullahiiri (TV film)

TV seriály

2011 Tonttu Toljnaterin tuhmaikä (TV seriál)
2010 Taivaan tulet (TV seriál)
Salakaato (S02E05)
2003 Hiljaista on (TV seriál)
Kuumia aaltoja (TV seriál)
2002 Jurismia! (TV seriál)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
1998 Isänmaan toivot (TV seriál)
1996 Lihaksia ja luoteja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace