foto

Peter Mitterrutzner

  • nar. 27.6.1942 (77 let)
    Bressanone, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tatort - Freies Land (TV film)
2017 Die Hochzeitsverplaner (TV film)
Herrgott für Anfänger (TV film)
2016 Poustevníci
Země zločinu: Smrt za noci svatojánské (TV film)
2014 The Silent Mountain
Trennung auf Italienisch (TV film)
2013 La prima neve
Sofiino vítězství (TV film)
Tatort - Unvergessen (TV film)
2012 Vatertage - Opa über Nacht
Was machen Frauen morgens um halb vier? (TV film)
2011 Eine ganz heiße Nummer
Klarer Fall für Bär - Gefährlicher Freundschaftsdienst (TV film)
2010 Der Atem des Himmels
Die Hüttenwirtin (TV film)
Nalezená pravda (TV film)
Sau Nummer vier. Ein Niederbayernkrimi (TV film)
Svatá země tyrolská
2009 Gletscherblut (TV film)
Polizeiruf 110 - Klick gemacht (TV film)
Příběhy o lásce: Dotek lásky (TV film)
2008 Beste Gegend
Die Geschichte vom Brandner Kaspar
Räuber Kneißl
Zwei Herzen und ein Edelweiß (TV film)
2007 Beste Zeit
2006 Kouzlo Vánoc (TV film)
Kurhotel Alpenglück (TV film)
König der Herzen (TV film)
2005 Die Geierwally (TV film)
Marias letzte Reise (TV film)
2004 Kouzelný křišťál
Místo činu: Strážce pramene (TV film)
2003 Annas Heimkehr (TV film)
2002 Andreas Hofer: Volný jako orel (TV film)
2001 Místo činu: Elvis žije (TV film)
1998 Alle für die Mafia (TV film)
1995 Am Morgen danach (TV film)
1994 Verkaufte Heimat - Teil 3 - Die Feuernacht (TV film)
Verkaufte Heimat - Teil 4 - Komplott (TV film)
1989 Verkaufte Heimat - Teil 1 - Brennende Lieb (TV film)
Verkaufte Heimat - Teil 2 - Leb' wohl, du mein Südtirol (TV film)

TV seriály

2016 Harry die Ehre (TV seriál)
2012 Rozmarné jaro (TV seriál)
Nové začátky (E02)
2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2008 V údolí ticha (TV seriál)
Der zweite Frühling (E04)
2007 V údolí ticha (TV seriál)
Der Wildschütz (E03)
Big Ben (TV seriál)
Milostný trojúhelník (S13E03)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
V údolí ticha (TV seriál)
Der Erbhof (E02)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Jižní Tyrolsko: Příběh odvahy (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace