foto

Carol Lynley

  • nar. 13.2.1942 (76 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Vic
2003 Záře lesa
1999 Drowning on Dry Land
1996 Neon Signs
1992 Spirits
1991 Kvílení vlkodlaků 6
1988 Blackout
1987 Konec jednoho přátelství (TV film)
Temná věž
1984 In Possession (TV film)
1983 Balboa
Mstitelé
1980 Me olvidé de vivir
Willow B: Women in Prison (TV film)
1979 Smrt podle poslední vůle
The Shape of Things to Come
1978 Beasts Are on the Streets, The (TV film)
Cops and Robin (TV film)
1977 Bad Georgia Road
Fantasy Island (TV film)
Having Babies II (TV film)
The Washington Affair
1976 The Four Deuces
Záplava (TV film)
1975 Death Stalk (TV film)
If It's a Man, Hang Up! (TV film)
1974 Elevator, The (TV film)
1973 Cotter
1972 Beware! The Blob
Dobrodružství Poseidonu
The Night Stalker (TV film)
1971 Crosscurrent (TV film)
1970 Norwood
Weekend of Terror (TV film)
1969 Immortal, The (TV film)
Once You Kiss a Stranger...
The Maltese Bippy
1968 Helicopter Spies, The (TV film)
Smugglers, The (TV film)
Stín na zemi (TV film)
1967 Danger Route
Shuttered Room, The
1965 Harlow
Hledá se Bunny Lakeová
1964 Shock Treatment
The Pleasure Seekers
1963 Kardinál
Pod stromem věčného pokušení
The Stripper
1961 Poslední západ slunce
Return to Peyton Place
1959 Blue Denim
Holiday for Lovers
Hound-Dog Man
1958 The Light in the Forest

TV seriály

1973 Evil Touch, The (TV seriál)
1970 The Immortal (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)

Dokumentární

1997 Off the Menu: The Last Days of Chasen's

TV pořady

1980 Omnibus (TV pořad)
1979 Circus of the Stars #3 (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace