foto

Anna Kodešová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2017 Kozy léčí (TV film)
2009 Hospoda U bílé kočky (TV film)
2004 Poklad na Sovím Hrádku (TV film)
2001 Kruh
1998 Tajemství mořské panny (TV film)
1996 Král Ubu
1991 Uzavřený pavilón (TV film)
1989 Strašidlo cantervillské (TV film)
1987 Srdíčko (TV film)
1978 Černá ovce (TV film)

TV seriály

2013 Škoda lásky (TV seriál)
Hrdina (S01E13)
Vzpomínky (S01E07)
2012 Život je ples (TV seriál)
Nebe je modrý a zlatý (E16)
Podezření (E15)
V sedmém nebi (E14)
další epizody (16)
2005 Eden (TV seriál)
Zlatá karta (E01)
2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Vše pro syna (S01E04)
1996 Lékárníkových holka (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
1978 Zákony pohybu (TV seriál)
Zasloužený úspěch (E13)
Starosti se ženami (E12)
Štafeta (E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky