foto

Eva Šidlíková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2005 Rána z milosti (TV film)
2004 Vánoční panenka (TV film)
1998 Hejkalka (TV film)
1997 Zdivočelá země
1996 Bumerang
1989 Sedm bílých plášťů (TV film)
Utopím si ho sám (TV film)
1983 Nuž, brány dokořán již otevřete...! (TV film)
1970 Svatební noc (TV film)

TV seriály

2005 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Nehoda (S02E01)
2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Podfuk (S01E01)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
Slib (E13)
Diagnóza (E12)
Zatnuté zuby (E11)
další epizody (13)
2001 Černí andělé (TV seriál)
May Day (E08)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
1994 O zvířatech a lidech (TV seriál)
Závod (E13)
Výpověď (E12)
Špatné zprávy (E11)
další epizody (13)
1992 Přítelkyně z domu smutku (TV seriál)
Přítelkyně z domu smutku (E04)
Helga (E03)
Andy (E02)
další epizody (4)
Co teď a co potom? (TV seriál)
Staré děti (E08)
Velmi banální příběh (E07)
Maratón (E06)
další epizody (4)
1991 Co teď a co potom? (TV seriál)
Dno (E04)
Dveře (E03)
Kruh (E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace