foto

Petr Kunc

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Night Night
2014 MY 2
1998 Co chytneš v žitě
1997 Úsvit (studentský film)
1996 Lea
1995 V žitě (studentský film)
1994 Měsíční údolí
V den psa (studentský film)

TV seriály

2014 Škoda lásky (TV seriál)
Host u tabule (S02E05)
Divná Bára (S02E04)
Miška je kouzelná (S02E03)
další epizody (4)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Chromozom (S01E06)
Klukovina (S01E05)
Škoda lásky (TV seriál)
Situace v kuchyni (S01E14)
S jedním uchem na veselo (S01E12)
Pravda (S01E11)
další epizody (6)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Fajn brigáda (S01E02)
Něžný vetřelec (S01E01)

Kameramanská filmografie

Filmy

1995 Loupež (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky