foto

Jiří Hlupý

  • nar. 1932
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 Zločin v Polné (TV film)
2007 Operace Silver A (TV film)
2000 Kytice
1998 Pražský duet
1996 Lotrando a Zubejda
1994 Nehynoucí láska
1993 Perfektní manžel
1990 Byli jsme to my?
Houpačka
Svědek umírajícího času
Tichá bolest
1988 Vlastně se nic nestalo
1986 Dva na koni, jeden na oslu
1985 Experiment Eva
Čarovné dědictví
1984 Atomová katedrála
Druhý tah pěšcem
1981 Jako zajíci
Konečná stanice
Monstrum z galaxie Arkana
1980 Hordubal
Jen si tak trochu písknout
Rytmus 1934
Signum laudis
1979 Od zítřka nečaruji
Poplach v oblacích
Tím pádem
1978 Já jsem Stěna smrti
Leť, ptáku, leť!
1977 Podivný výlet
Šestapadesát neomluvených hodin
1976 Dobrý den, město
„Marečku, podejte mi pero!“
1975 Anna, sestra Jany
Mys Dobré naděje
1974 Dvacátý devátý
Velké trápení
1972 Akce Bororo
Zpívající film
1971 My tři a pes z Pětipes
Velikonoční dovolená
1970 Na kometě
„Čtyři vraždy stačí, drahoušku“
1969 Hvězda
1968 Červená kůlna
1967 Malé letní blues
1964 A pátý jezdec je Strach
1963 Pršelo jim štěstí
1961 Tažní ptáci

TV seriály

2010 Cukrárna (TV seriál)
Firemní foto (E13)
Specialita podniku (E12)
Dort (E11)
další epizody (13)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
První kytice (E02)
Výročí (E01)
2001 Černí andělé (TV seriál)
May Day (E08)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
Může být soudce šťastný? (E13)
Sbohem, pane profesore (E12)
Padni komu padni (E11)
další epizody (13)
1996 Draculův švagr (TV seriál)
1994 Bylo nás pět (TV seriál)
Cesta do Indie a zpět (E06)
Cirkus svět (E05)
Pokoj lidem dobré vůle (E04)
další epizody (6)
1988 Rodáci (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (13)
1984 Sanitka (TV seriál)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
další epizody (11)
1983 Lekár umierajúceho času (TV seriál)
Via Doloris (E05)
Theatrum mundis (E04)
Stellis vinctus (E03)
další epizody (5)
1972 Pan Tau (TV seriál)
Hledá se pan Tau (S02E06)
Pan Tau a cesta kolem světa (S02E03)
Pan Tau a Claudie (S02E01)
1971 Pan Tau (TV seriál)
Pan Tau jde do školy (S01E05)
Pan Tau na horách (S01E03)
Pan Tau naděluje (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace