foto

Martin Větrovec

  • nar. 1970

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2020 Past (TV film)
2017 Zádušní oběť (TV film)
2010 Kráska a netvor 1950 (TV film)
2008 Bekyně mniška (TV film)
Devatenáct klavírů (TV film)
Fišpánská jablíčka (TV film)
2007 Muž a stín (TV film)
Swingtime (TV film)
2006 100 + 1 princezna (TV film)
Lojzička je číslo (TV film)
2005 Psí kus (TV film)
2004 Poklad na Sovím Hrádku (TV film)
2003 Past (TV film)
Smrt pedofila (TV film)
2002 Hrobové se otvírají - noc (TV film)
Černá slečna, slečna Černá (TV film)
2001 Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka (TV film)
Politik a herečka (TV film)
1999 Návštěva staré dámy (TV film)
Paní Piperová zasahuje (TV film)
Polojasno (TV film)
1997 O spanilé Jašince (TV film)
1994 Zlaté hejno (TV film)

TV seriály

2019 Jak si nepodělat život (TV seriál)
Beze stopy (E04)
Můj bezvadnej život (E03)
MOST! (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
Vyhrát za každou cenu (E05)
A přece se točí (E04)
další epizody (6)
2015 Rudyho má každý rád (TV seriál)
Proč jsme tady (E12)
Fascinující Dáša (E11)
Pes (E10)
další epizody (12)
2014 Mazalové (TV seriál)
Děd Vševěd (S01E14)
Třináctá komnata (S01E13)
Kontrola shora (S01E12)
další epizody (14)
České století (TV seriál)
Ať si jdou (1992) (E09)
Poslední hurá (1989) (E08)
Je to jen rock'n'roll (1976) (E07)
další epizody (4)
Škoda lásky (TV seriál)
Zamilovaná (S02E07)
Srdce ženy (S02E06)
Polibek pro vítěze (S02E02)
další epizody (5)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Klukovina (S01E05)
Hvězdička (S01E04)
Lež má rozbité auto (S01E02)
České století (TV seriál)
Zabíjení soudruha (1951) (E05)
Všechnu moc lidu Stalinovi (1948) (E04)
Den po Mnichovu (1938) (E02)
další epizody (4)
Škoda lásky (TV seriál)
Pravda (S01E11)
Škoda lásky (S01E01)
2012 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Proces doktorky Kalendové (E07)
Archiv Felixe Burgeta (E06)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Případy pana Janíka (E11)
O lyrickém zloději (E09)
Jasnovidec (E03)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Vražda poštovní doručovatelky (E05)
Smrt lobbisty Mansdorfa (E04)
Tajná mise docentky Rybkové (E03)
další epizody (5)
2008 Hop nebo trop (TV seriál)
Tři vdovy (S02E04)
Ženy do větru (S02E03)
Pelech (S02E02)
další epizody (4)
2006 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Dámský gambit (S03E01)
2005 Dobrá čtvrť (TV seriál)
2004 Hop nebo trop (TV seriál)
Na koních (S01E04)
Na kolech (S01E03)
Na vodě (S01E02)
další epizody (4)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Muž, kterého chtějí (S01E06)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Help for you (E07)
Requiem (E05)
Oběti (TV seriál)
Svědek (E03)
2000 Přízraky mezi námi (TV seriál)
Souboj (E07)
Karneval (E06)
Pomoc (E05)
další epizody (7)
1999 Hotel Herbich (TV seriál)
Skřítkův poslední kousek (E13)
Pandořina skříňka (E12)
Dlaň na tváři (E11)
další epizody (13)
1995 Muž v pozadí (TV seriál)
1994 O zvířatech a lidech (TV seriál)
Závod (E13)
Výpověď (E12)
Špatné zprávy (E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky