foto

Henny Porten

  • nar. 7.1.1890
    Magdeburg, Německá říše
  • zem. 15.10.1960 (70 let)
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1958 Das gab's nur einmal
1955 Slečna ze Scuderi
1954 Carola Lamberti
1950 Absender unbekannt
1944 Familie Buchholz
Neigungsehe
1943 Symfonie života
Wenn der junge Wein blüht
1941 Komedianti
1939 War es der im 3. Stock?
1938 Der Optimist
1935 Diktátor domovník
1934 Mutter und Kind
1933 Alle machen mit
1931 Luise, Königin von Preußen
Čtyřiadvacet hodin ze života ženy
1930 Kohlhiesels Töchter
Skandal um Eva
1929 Frau, die jeder liebt, bist du!, Die
Herrin und ihr Knecht, Die
Liebfraumilch
Mutterliebe
1928 Liebe im Kuhstall
Liebe und Diebe
Lotte
Violantha
Zuflucht
1927 Die große Pause
Meine Tante - deine Tante
1926 Flammen lügen, Die
Rosen aus dem Süden
Wehe wenn sie losgelassen
1925 Abenteuer der Sybille Brandt, Das
Das goldene Kalb
Kammermusik
Tragödie
1924 Hraběnka Donelli
Mutter und Kind
Prater
1923 Das alte Gesetz
Die Liebe einer Königin
Geheimnis von Brinkenhof, Das
Inge Larsen
Kaufmann von Venedig, Der
Král Nazaretský
1922 Oběť ženy
Sie und die Drei
1921 Geierwally, Die
Zadními schody
1920 Anna Boleynová
Dcerušky pana Zajíčka
Die goldene Krone
Monika Vogelsang
1919 Beiden Gatten der Frau Ruth, Die
Die Fahrt ins Blaue
Hungernde Millionäre
Ihr Sport
Irrungen
Lebende Tote, Die
Rose Bernd
Schuld, Die
1918 Auf Probe gestellt
Blaue Laterne, Die
Dame, der Teufel und die Probiermamsell, Die
Das Geschlecht derer von Ringwall
Der Trompeter von Säckingen
Edelsteine - Phantastisches Drama in 4 Akten
1917 Christa Hartungen
Die Claudi vom Geiserhof
Faust des Riesen, Die
Feenhände
Goldene Kalb, Das
Höhenluft
1916 Der Schirm mit dem Schwan
Ehe der Luise Rohrbach, Die
Gelöste Ketten
Wandernde Licht, Das
1915 Auf der Alm, da gibt's ka Sünd
Das Schicksal der Gabriele Stark
Nur nicht heiraten
1914 Adoptivkind
Alexandra
1913 Des Pfarrers Töcterlein
Erloschenes Licht
Eva
Große Sünderin, Die
Schuldig
Ungarische Rhapsodie
1912 Maskierte Liebe
Schatten des Meeres, Der
Um Haaresbreite
1911 Blinde, Die
Müller und sein Kind, Der
Tragödie eines Streiks
Zwei Frauen
1909 Andreas Hofer
Der Brief an den lieben Gott
Othello
1908 Desdemona
Wiegenlied
1907 Lohengrin
1906 Apachentanz

Dokumentární

2006 Ernst Lubitsch in Berlin - Von der Schönhauser Allee nach Hollywood
1992 Die UFA - a.z.
Stars der UFA
1991 Lyrisch nitraat
1963 Lieblinge unserer Eltern (TV seriál) - a.z.
1925 Der Film im Film

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace