foto

Genija Rykova

  • nar. 1986
    Irkutsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Lang lebe die Königin (TV film)
Schwarzach 23 - Und das mörderische Ich (TV film)
2019 Eine ganz heiße Nummer 2.0
Play (TV film)
2017 Pomsta Luny
2016 Die Hebamme 2 (TV film)
Rico a Oskar, ukradený kámen
2015 Rico a Oskar, zlomené srdce
Zarnitsa
2013 Paradies 505. Ein Niederbayernkrimi (TV film)
Schlussmacher
Zweisitzrakete

TV seriály

2021 Friesland (TV seriál)
Haifischbecken (E12)
2019 Místo činu (TV seriál)
Die ewige Welle (S50E19)
2018 Servus Baby (TV seriál)
Panisch (S01E04)
Himmel (S01E03)
Manisch (S01E02)
další epizody (4)
Wilsberg (TV seriál)
Die Nadel im Müllhaufen (E60)
2017 Místo činu (TV seriál)
Die Liebe ist ein seltsames Spiel (S48E17)
2016 München Mord (TV seriál)
Kein Mensch, kein Problem (E03)
2015 Místo činu (TV seriál)
Der Himmel ist ein Platz auf Erden (S46E15)
2014 Rozmarné jaro (TV seriál)
Druhá šance (E05)
Místo činu (TV seriál)
Alle meine Jungs (S45E20)
2012 Der Cop und der Snob (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky