foto

Alex Weisman

  • nar. 16.7.1987 (31 let)
    Davie, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 An Acceptable Loss
2013 Black Box
2012 Scrooge & Marley

TV seriály

2018 Chicago Med (TV seriál)
Mountains and Molehills (S03E05)
2017 Chicago Med (TV seriál)
Nothing to Fear (S03E02)
Monday Mourning (S02E17)
Theseus' Ship (S02E13)
Chicago Fire (TV seriál)
Deathtrap (S05E15)
Purgatory (S05E14)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Soul Care (S02E01)
Choices (S01E09)
Bound (S01E06)
další epizody (4)
Chicago Fire (TV seriál)
The Beating Heart (S04E10)
2015 Chicago Med (TV seriál)
Mistaken (S01E04)
Fallback (S01E03)
Derailed (S01E01)
Empire (TV seriál)
Poor Yorick (S02E04)
Chicago Fire (TV seriál)
Red Rag the Bull (S03E16)
Ambush Predator (S03E12)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
A Material Witness (S01E09)
Chicago Fire (TV seriál)
Madmen and Fools (S03E06)
Until Your Feet Leave the Ground (S02E18)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Rhymes with Shout (S02E08)
No Regrets (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace