foto

Caroline Quentin

  • nar. 11.7.1960 (60 let)
    Reigate, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 In Love with Wilde (TV film)
2004 Von Trapped (TV film)
2002 40 Years of University Challenge (TV film)
Blood Strangers (TV film)
2001 Goodbye, Mr Steadman (TV film)
Horké prachy (TV film)
Nevinný (TV film)
1999 Sob Robbie a Velké sobí závody (TV film)
The Nearly Complete and Utter History of Everything (TV film)
1994 Evening with Gary Lineker, An (TV film)
1993 All or Nothing at All (TV film)
1987 Billy Kid a kulečníkový upír
Up Line (TV film)
1983 Party Party

TV seriály

2017 Doktor Martin (TV seriál)
Hrdina proti své vůli (S08E06)
První zoubky (S08E05)
2016 Dickensian (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 15 (E15)
další epizody (13)
2015 Dickensian (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
Doktor Martin (TV seriál)
Control-Alt-Delete (S07E05)
2013 Big Bad World (TV seriál)
2010 Já, William (TV seriál)
Little Crackers (TV seriál)
Slečna Marplová (TV seriál)
Rozbité zrcadlo (S05E04)
2009 Life of Riley (TV seriál)
2007 Humf (TV seriál) - vyp.
2005 Malá Velká Británie (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2004 Life Begins (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
1999 Places from the Heart (TV seriál)
1998 Kiss Me Kate (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
Delivery (S07E03)
Gary in Love (S07E02)
Performance (S07E01)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
Jingle B***s! (S06E07)
Sofa (S06E06)
Ten (S06E05)
další epizody (7)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
Home Made Sauna (S05E07)
Rich and Fat (S05E06)
Cardigan (S05E05)
další epizody (7)
1995 Men Behaving Badly (TV seriál)
Playing Away (S04E07)
In Bed with Dorothy (S04E06)
Drunk (S04E05)
další epizody (7)
1994 Men Behaving Badly (TV seriál)
Marriage (S03E06)
Cleaning Lady (S03E05)
Weekend (S03E04)
další epizody (6)
1992 Don't Tell Father (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
People Behaving Irritatingly (S02E06)
Going Nowhere (S02E05)
Troublesome Twelve Inch (S02E04)
další epizody (12)
1991 Mr. Bean (TV seriál)
Starosti s Mr. Beanem (E05)
1972 Pebble Mill (TV seriál)

Dokumentární

2018 Nejpozoruhodnější domy světa (TV seriál)
Israel (S02E08)
Norway (S02E07)
India (S02E06)
další epizody (8)
2017 Nejpozoruhodnější domy světa (TV seriál)
Podzemí (S01E04)
Pobřeží (S01E03)
Lesy (S01E02)
další epizody (4)
2012 Mláďata z mrazivých končin (TV film) - vyp.
2011 Cesty po Indii s Caroline Quentinovou (TV seriál)
2010 Fry and Laurie Reunited (TV film)
2003 BBC: Living Famously - Anthony Quinn (TV film)
2002 Living Famously (TV seriál) - vyp.
2001 Mike Baldwin & Me (TV film)
1999 Laughter in the House: The Story of British Sitcom (TV seriál)
1998 The Best of British (TV seriál)

Video kompilace

1997 Bean 2: Vzrušující kousky pana Beana (video kompilace)
1991 Bean 3: Příšerné příběhy pana Beana (video kompilace)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Little Crackers (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Little Crackers (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Comic Relief Short Pants (TV pořad)
1988 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)
1986 The Chart Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky