foto

Grainger Hines

  • nar. 30.11.1948 (68 let)
    Greenwood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kensho at the Bedfellow
2016 C Street
Hot Bath an' a Stiff Drink 2
JOB's Daughter
2015 Hollywood
Zvláštní příběh rodiny F
2014 Hot Bath an' a Stiff Drink
North Blvd
When the Storm God Rides
2013 Martial Science
Rodokmen
Slightly Single in L.A.
2012 Lincoln
2010 Beneath the Dark
2009 Uvaříme, uvidíme…
2008 The Mill
2005 Exonerated, The (TV film)
Volání krve (TV film)
2003 Beacon Hill
Ledový zásah (TV film)
2000 Just for the Time Being
Sally
1999 When
1997 Strong Island Boys
1995 Sekretářka (TV film)
1994 The Outsider
1993 Diskrétnost zaručena
Rána bez milosti
1991 Kriminálnice (TV film)
Soldier's Fortune
1990 Falešná identita
1988 Divided We Stand (TV film)
1987 Alamo: Třináct dní ke slávě (TV film)
Vnitřní vesmír
1984 Protokol
1982 Dar života (TV film)
Jeden střevíc znamená vraždu (TV film)
The Circle Family (TV film)
1980 Amber Waves (TV film)
1979 Rocky II
1978 Someone's Watching Me! (TV film)
1976 Law of the Land (TV film)
1975 Den kobylek
1974 Summer School Teachers
1972 Together for Days

TV seriály

2016 Bull (TV seriál)
Light My Fire (S01E09)
Jak prosté (TV seriál)
Sázka na prohru (S04E19)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Kdysi dávno (S06E12)
Castle na zabití (TV seriál)
Spravedlnost pro všechny (S08E13)
2014 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Crutchfield (S01E10)
Zlatý lotos (S01E09)
Pracuješ do noci docela často (S01E08)
další epizody (10)
2013 Hell on Wheels (TV seriál)
Big Bad Wolf (S03E01)
Strážce pořádku (TV seriál)
Outlaw (S04E08)
Money Trap (S04E07)
2012 Skandál (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
Hell on Wheels (TV seriál)
Purged Away with Blood (S02E06)
The Railroad Job (S02E05)
Durant, Nebraska (S02E02)
další epizody (4)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Benvenuti Family, The (TV seriál)
Božská mrcha (TV seriál)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Běsnění (S04E01)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Pachatel na útěku (S04E07)
Trojitá vražda (S04E05)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1995 City, The (TV seriál)
High Sierra Search and Rescue (TV seriál)
1992 Dangerous Curves (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vlastnosti velitele (S03E02)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
Manimal (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Righteous Apples, The (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 The Mill

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace