foto

Lorraine Senna

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Americanizing Shelley
2006 Cesta do ráje
2001 Těžký návrat (TV film)
2000 Láska na první pohled (TV film)
The Magicians (TV film)
1997 Chuť lásky (TV film)
1996 Náš syn, naše pouto (TV film)

TV seriály

1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Jen se tak trochu napít (S01E07)
1997 Feds (TV seriál)
1996 Second Noah (TV seriál)
1995 Central Park West (TV seriál)
Virtuální realita (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Milosrdenství (S01E22)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Cirkus (S02E14)
1993 Moon Over Miami (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Chuť lásky (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace