foto

Zuzana Báťková

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1998 Královny kouzelného lesa (TV film)
Stříbrný a Ryšavec (TV film)
1997 Doktor Munory a jiní lidé (TV film)
O perlové panně
1996 Štěstí krále Alfonse (TV film)
1995 Generálka Jeho Veličenstva (TV film)
1993 Modrý pták (TV film)
1986 Ohnivé ženy se vracejí (TV film)
1984 Žofka z Janovic (TV film)
1983 Zločin v obrazárně (TV film)

TV seriály

2014 Škoda lásky (TV seriál)
Polibek pro vítěze (S02E02)
Idyla na konci léta (S02E01)
2008 Hop nebo trop (TV seriál)
Tři vdovy (S02E04)
Ženy do větru (S02E03)
Pelech (S02E02)
další epizody (4)
2004 Hop nebo trop (TV seriál)
Na koních (S01E04)
Na kolech (S01E03)
Na vodě (S01E02)
další epizody (4)
1988 Chlapci a chlapi (TV seriál)
Prověrky (E11)
Řádná dovolená (E10)
Trápení (E09)
další epizody (11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky