foto

Ian Matthews

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Education of Fredrick Fitzell
2018 Crown and Anchor
Přání smrti
State Like Sleep
Stockholm
2017 Adam's Testament
2016 Below Her Mouth
2014 Queen of the Night
Výchovný poradce
2013 Rozlučka se svobodou
2012 Foxfire, confessions d'un gang de filles
The Conspiracy
2005 Dějiny násilí
2002 Gilda Radner: Je pro co žít (TV film)

TV seriály

2018 Posedlý pomstou (TV seriál)
Password (S02E11)
All About Eve (S02E10)
Quarry (S02E02)
2017 Dark Matter (TV seriál)
Hot Chocolate (S03E08)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Do boje! (S03E10)
Vlk, kterého krmíš (S03E07)
2016 Incorporated (TV seriál)
Profit and Loss (E05)
Orphan Black (TV seriál)
The Mitigation of Competition (S04E09)
The Scandal of Altruism (S04E06)
Transgressive Border Crossing (S04E02)
další epizody (4)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Velké rozčarování (S09E10)
2015 Gangland Undercover (TV seriál)
2014 Království (TV seriál)
Královská krev (S01E12)
Saving Hope (TV seriál)
Don't Poke the Bear (S02E15)
2013 Cracked (TV seriál)
Voices (S02E08)
2012 Firma (TV seriál)
Kráska a zvíře (TV seriál)
Policajt (TV seriál)
Blýská se na lepší časy (S01E08)
Škola na řece Hudson (S01E07)
2011 Good Dog (TV seriál)
InSecurity (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Uberlin (S02E12)
The Wakeup Bomb (S02E11)
Flashpoint (TV seriál)
The Better Man (S04E05)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
2008 Sophie (TV seriál)
2005 Queer as Folk (TV seriál)
Mr. Right (Never Broke a Promise) (S05E12)
I Love You (S05E10)
2004 Queer as Folk (TV seriál)
Liberty Ride (S04E14)
2003 De drabbade (TV seriál)
2002 Lovci pokladů (TV seriál)
Pandořina skříňka (S03E19)
2001 The Associates (TV seriál)

Dokumentární

2006 Násilné chování
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace