foto

Zdena Mannová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1999 Dvojrole
O bojácném Floriánkovi (TV film)
Zakletý vrch (TV film)
1998 Bedna s datlemi (TV film)
1997 O Držgrešlovi a Drždukátovi (TV film)
Zvědavý osel (TV film)
1996 Jak se Kuba stal mlynářem (TV film)
Prsten a řetěz (TV film)
Přijeď si pro mě, tady straší (TV film)
1995 Nevinný (TV film)
Pohádka o Faustovi (TV film)
Valčík na uvítanou (TV film)
1994 Jak se stal švec Dratvička tchánem pana krále (TV film)
Noční stráž (TV film)
1993 Kurýr (TV film)
Veliká stavba (TV film)
Zázračné dítě (TV film)
1992 Bydlela v hotelu U Andělů (TV film)
1991 Honzík (TV film)
Někdo zvoní (TV film)
O líné Pepině, Vojtovi a sedmi raraších (TV film)
Černá Fortuna (TV film)
1990 Maestro (TV film)
O Radkovi a Mileně (TV film)
Parta za milión
1989 Jízda králů (TV film)
Koeficient užitečného muže (TV film)
Král lenochů (TV film)
Poklad rytíře Miloty
Pozvání na zámek (TV film)
Úraz (TV film)
1988 O komtesce a zbojníkovi (TV film)
1987 Kachýnky (TV film)
Poklad (TV film)
Proutkař (TV film)
Satelit (TV film)
Ticho v soudní síni (TV film)
1986 Pravítko (TV film)
Třetí sudička (TV film)
1984 Dotek ruky (TV film)
Skřivánek a sova (TV film)
Vrah (TV film)
Výbuch bude v pět
Zjasnělá noc (TV film)
1983 O statečném kováři
Rovnováha (TV film)
Šáteček a jablíčko (TV film)
1982 Malinový koktejl
1980 Sonáta pro zrzku
1979 Hedvika (TV film)
1978 Město mé naděje
1971 Poloviční kouzelníci (TV film)

TV seriály

1999 Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
Hluboká propast (E04)
Záhadné zmizení Lily Košvancové (E03)
Pekelný stroj (E02)
další epizody (4)
1998 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Bratři (E17)
Osudná nadílka (E16)
1996 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Krutá daň omylu (E11)
1978 Spadla z nebe (TV seriál)
1971 Bakaláři (TV seriál)
1968 Hříšní lidé města pražského (TV seriál)

Dokumentární

1992 Smrt Anežky Hrůzové (TV film)
1991 Případ Salieri (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace