foto

Iva Farkačová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2009 Muži v říji
2005 Já z toho budu mít smrt (TV film)
1999 Dvojrole
O bojácném Floriánkovi (TV film)
1997 Zvědavý osel (TV film)
1996 Jak se Kuba stal mlynářem (TV film)
Prsten a řetěz (TV film)
1995 Pohádka o Faustovi (TV film)
1994 Jak se stal švec Dratvička tchánem pana krále (TV film)

TV seriály

2012 Vetřelci a lovci (TV seriál)
Užij si se psem (E03)
Krutá nevěra (E02)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Mňoukavý hotel (E10)
Modrá voda (E09)
Sací koš (E08)
další epizody (6)
2009 Vetřelci a lovci (TV seriál)
Zrozen bez porodu (E01)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Formule (S03E07)
Havrani (S03E06)
Dědic (S03E05)
další epizody (6)
2003 Četnické humoresky (TV seriál)
Loupežník (S02E12)
Bouřka (S02E10)
Doktor Smrt II (S02E09)
další epizody (9)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)
Narodil se Kristus Pán (S01E13)
Černá ruka (S01E12)
Lázeňské intermezzo (S01E11)
další epizody (13)
1999 Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
Hluboká propast (E04)
Záhadné zmizení Lily Košvancové (E03)
Pekelný stroj (E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky