foto

Mária Chmelová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1999 Fontána pre Zuzanu III
1998 Svetlo (TV film)
1996 Starožitné zrkadlo (TV film)
1993 Muzikál
1992 Kaviareň Lýra (TV film)
1991 Lorenzaccio (TV film)
Ženské oddelenie (TV film)
1990 Puto najsilnejšie (TV film)
Zostane to medzi nami (TV film)
1988 Dirigent (TV film)
Dravý nálet panny (TV film)
1987 Diera v hlave (TV film)
Posledná hodina (TV film)
Rodák (TV film)
1986 Moliére (TV film)
Neobyčajné všedné dni (TV film)
Nástupca (TV film)
Tiene v raji (TV film)
1985 Raz, dva, tri (TV film)
1984 Bezvýznamná žena (TV film)
Dom pod morušou (TV film)
Štyria (TV film)
1983 Tereza (TV film)
1982 Chlapec a husle (TV film)
Plač pre syna (TV film)
1981 Dve slobodné bez záväzku (TV film)
Škola žien (TV film)
1980 Nebezpečné známosti (TV film)
1979 Eugen Onegin (TV film)
Pericola (TV film)
Svadba Arneho Jurgu (TV film)
Ťaví zadok (TV film)
1978 Klebetnice (TV film)
1976 Jedna žena navyše (TV film)
Posledný pohárik (TV film)
1975 Prerušujem pojednávanie (TV film)

TV seriály

1991 Dido (TV seriál)
Pochopenie (E03)
Zrkadielko (E02)
Znaky na múre (E01)

Divadelní záznam

1982 Karneval lásky (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky