foto

Peter Stauch

  • nar. 23.8.1975 (45 let)
    Augsburg, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Der Amsterdam-Krimi: Das verschwundene Kind (TV film)
Der Amsterdam-Krimi: Tod im Hafenbecken (TV film)
2017 Arzt mit Nebenwirkung (TV film)
2015 Utta Danella: Pouto lásky (TV film)
2013 Neue Adresse Paradies (TV film)
2011 Rodinné štěstí (TV film)
2009 Claudia - Das Mädchen von Kasse 1 (TV film)
2008 Princ ze sousedství (TV film)
2006 Die Sitte - Cuba Libre (TV film)
Die Sitte - Traumfrau (TV film)
2004 S pěknou ženou je dovolené vše (TV film)
2002 Blu Absinto
2001 Das Match (studentský film)
Ein Held (studentský film)
Pieces of My Heart (studentský film)
1999 Bitter Fruits (studentský film)
Calling Anne (studentský film)
1998 Help the Old (studentský film)

TV seriály

2019 Die Inselärztin (TV seriál)
Die Entscheidung (E04)
Das Geheimnis (E03)
2018 Die Inselärztin (TV seriál)
Notfall im Paradies (E02)
Neustart auf Mauritius (E01)
2017 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Winters letzter Fall (E15)
2016 Der Lehrer (TV seriál)
Schwing die Hufe Blondie! (S04E07)
Topf... Deckel... (S04E06)
Die Flatter, Horror, Hose voll! (S04E05)
2015 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Bitteres Erbe (E14)
Die Täuschung (E12)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Auge um Auge (S02E12)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Divoké srdce Afriky (E06)
Druhá šance (E05)
2013 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Schutzlos (S02E09)
Abgetaucht (S02E07)
Lebensbund (S02E06)
Poslední polda (TV seriál)
Kdo létá moc vysoko (S04E08)
Dům radosti (S04E07)
Planoucí láska (S04E06)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Odpuštění (S03E13)
Školní fámy (S03E12)
2010 Dr. Chauvi (TV seriál)
2007 Paul Panzers 33 (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Pieces of My Heart (studentský film)
1999 Bitter Fruits (studentský film)
Calling Anne (studentský film)
1998 Help the Old (studentský film)

Producentská filmografie

Filmy

1999 Bitter Fruits (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky