foto

Peter Stauch

  • nar. 23.8.1975 (44 let)
    Augsburg, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Die Inselärztin - Das Geheimnis (TV film)
Die Inselärztin - Die Entscheidung (TV film)
2017 Arzt mit Nebenwirkung (TV film)
Die Inselärztin - Neustart auf Mauritius (TV film)
Die Inselärztin - Notfall im Paradies (TV film)
Mord in bester Gesellschaft - Winters letzter Fall (TV film)
2015 Mord in bester Gesellschaft - Die Täuschung (TV film)
Mord in bester Gesellschaft – Bitteres Erbe (TV film)
Utta Danella: Pouto lásky (TV film)
2013 Neue Adresse Paradies (TV film)
2011 Rodinné štěstí (TV film)
2009 Claudia - Das Mädchen von Kasse 1 (TV film)
2008 Princ ze sousedství (TV film)
2006 Die Sitte - Cuba Libre (TV film)
Die Sitte - Traumfrau (TV film)
2004 S pěknou ženou je dovolené vše (TV film)
2002 Blu Absinto
2001 Das Match (studentský film)
Ein Held (studentský film)
Pieces of My Heart (studentský film)
1999 Bitter Fruits (studentský film)
Calling Anne (studentský film)
1998 Help the Old (studentský film)

TV seriály

2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Auge um Auge (S02E12)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Divoké srdce Afriky (E06)
Druhá šance (E05)
2013 Poslední polda (TV seriál)
Kdo létá moc vysoko (S04E08)
Dům radosti (S04E07)
Planoucí láska (S04E06)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Odpuštění (S03E13)
Školní fámy (S03E12)
2010 Dr. Chauvi (TV seriál)
2007 Paul Panzer präsentiert die unglaublichsten Geschichten (TV seriál)
Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Pieces of My Heart (studentský film)
1999 Bitter Fruits (studentský film)
Calling Anne (studentský film)
1998 Help the Old (studentský film)

Producentská filmografie

Filmy

1999 Bitter Fruits (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace