foto

Ingar Helge Gimle

  • nar. 28.9.1956 (61 let)
    Oslo, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rett Vest
2016 Cave
Díky za všechno
Doktor Proktors tidsbadekar
2015 Návrat domů
2014 Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý
Jo Nesbø: Doktor Proktor a prdící prášek
Morgenrøde
2013 Pornopung
Tina & Bettina - The Movie
Victoria
2012 Dunderland
Výpadky proudu
2011 Král curlingu
Lidé na slunci
2010 Úplně obyčejný den v práci
2009 Olsenbanden jr. og det sorte gullet
2008 Lønsj
Ulvenatten
Vlk
2007 Vydržet se ženou
2006 Jednotka URO
Mirakel
2005 Hledání přátel
2003 Capo Nord
Léto s vlky
2002 Dina
Chci tvé srdce
Shackleton (TV film)
Utopie - Nejvíc lidí žije v Číně
1999 Absolutní přežitek
Sofiin svět
1998 Thranes metode
1732 Høtten
1996 Markus og Diana
1995 Hører du ikke hva jeg sier!
1994 Ti kniver i hjertet
1993 De blå ulvene
Kalle och änglarna
1986 Plastposen
1980 Belønningen

TV seriály

2017 The Last Kingdom (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Vikingane (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Bez poskvrny (TV seriál)
Morderen (S02E08)
Sviket (S02E07)
Jakten (S02E06)
další epizody (7)
Mammon (TV seriál)
Ygdrasil (S02E08)
Miklagard (S02E07)
Jotnir (S02E06)
další epizody (8)
2015 Bez poskvrny (TV seriál)
Sannheten (S01E10)
Løgnen (S01E09)
Flukten (S01E08)
další epizody (10)
2013 Det tredje øyet (TV seriál)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
NAV, Norway (TV seriál)
2010 Dag (TV seriál)
2008 Hvaler (TV seriál)
2006 Etaten (TV seriál)
2005 Ran (TV seriál)
2004 Seks som oss (TV seriál)
2001 Fox Grønland (TV seriál)
2000 Sofies verden (TV seriál)
1999 Sejer - se deg ikke tilbake (TV seriál)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)
1994 I de beste familier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace