foto

Milan Popelka

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Kozy léčí (TV film)
2007 Vracaja sa dom od Betléma (TV film)
2006 Maharal - Tajemství talismanu
2005 Království potoků (TV film)
2004 Vaterland - Lovecký deník
2000 Kytice

TV seriály

2014 Kancl (TV seriál)
Vysoký tlak (E06)
Baltik (E05)
Lišky a slepice (E04)
další epizody (6)
2011 4teens (TV seriál)
Byla to soda (E07)
Ples (E06)
Lyžák (E05)
další epizody (7)
2007 Maharal - Tajemství talismanu (TV seriál)
Cesta světla (E05)
Camera obscura (E04)
Loupež (E03)
další epizody (5)
1998 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Bratři (E17)
1996 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Tónina smrti (E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace